lördag 14 augusti 2010

om att känna sig borta

Det är hemskt tråkigt med folk som klagar. Så jag säger bara såhär; den här veckan har jag haft sjukt mycket hemlängtan, gråtit en massa och tänkt att herreminje, vad jag saknar den svenska sommaren och mina nära och kära. Men nästa helg kommer jag hem för ett par dagar. Träffa mig då. Kom och hjälp mig städa, eller bjud på kaffe och bulle.

Då lovar jag att inte klaga mer.

2 kommentarer:

  1. Jag drömde om dig inatt, jag drömde att vi bråkade. Det var skitjobbigt och jag vaknade jätteupprörd och nu kan jag inte komma ihåg vad exakt vi bråkade om men jag minns att du skriker på mig att du "redan har en morsa, och behöver inte en till!"

    Usch, det var en trist dröm.
    Jag saknar dig.
    Men snart kommer du hit :) Jag kommer antagligen finnas i Nyk typ lördag kväll till måndag morgon eller nåt. Och du är hemskt välkommen upp till Sthlm på utställning!

    SvaraRadera
  2. Det låter inte roligt. Jag lovar att inte skrika på dig när vi ses! Jag och Chris äter middag med mama och bröderna på lördagkvällen, sen kanske vi drar ut efteråt om du vill ses nånstans? dansadansa på tellus? ;)

    Och tyvärr är mitt schema för helgen extremt hektiskt, så någon tid för utomNyköpingska aktiviteter finns det inte... PUSS!

    SvaraRadera