torsdag 7 april 2011

välkommen sex månader av glädje

Fin kväll. Himla fin kväll. Sushi och vin och superduper-chokladmousse till efterrätt. Trevligt sällskap. Sylvia, kanadensiskan i mitt hus, och jag möttes upp på Me <3 Sushi efter jobbet och åt tills vi storknade och drack vin som fick oss att babbla på om allt och ingenting. Fint. Fint med after work. Som att det känns som att man gjort något med kvällen.

Så himla lätt att falla in i rutiner. Jobba, laga mat, se på film, sova. Samma sak nästa dag. Och nästa. Nästa. Sen ibland. Ibland får man en himla fin kväll som bryter av och man tänker att 'det här. det är så här det ska vara'. Det är super-vår ute. Nästan sommar. T-shirt på dagen och öppen jacka på kvällen. Fågelsång och grönt och blå himmel och leenden. Alldeles för korta kjolar redan och pojkar i uppvikta jeans och ja. Det finns liv ibland. Dumt att man bara lever upp på sommaren. Men fint. Himla, himla fint när den kommer. Välkommen, liksom. Sommaren.

Min bästa Caro la upp en låt, som en del av hennes en-om-dagen-inlägg av låtar. Alldeles varm och nostalgisk och lite tår-ögd blev jag. Så himla mycket bo-i-nyköping och jobba på tre jobb och älska livet i den låten. Så mycket fint ikväll.

Alldeles rätt mängd vin ikväll. Fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar