lördag 30 oktober 2010

det var himla fint en gång

Titta vad fint man kan hitta när man installerar nytt operativsystem på datorn och måste vara försiktig att ingenting försvinner.
Sånt här fint får aldrig försvinna,
varken från huvud-minnet eller dator-minnet.

galna yanks i londontown

Imorrn invaderas Wembley av galna amerikaner. Det har köpts in Hot Dogs för att räcka för en hel armé (en armé på 90 000 pers...) och morotskaka och hamburgare och öl för en hel befolkning. Nittio tusen galna fans infinner sig imorrn på Wembley Stadium för NFL. Jag ska jobba igen, den här gången ska jag hälsa ny personal välkomna och säga "följ med den här snälle killen/tjejen så ska hon visa dig vart du ska!", för inte har väl jag någon aning om hur man lokaliserar sig och tar sig runt på Wembley. Jag ska le och se snäll ut, tänkte jag.

Efter att jag välkomnat alla ska jag få betygspapper att kryssa i och göra anteckningar, jag ska vandra runt och bedöma hur folk jobbar och bestämma om dom behöver träning eller inte. Hmm. Spännande, nytt och roligt, kan jag tänka!

Åh, och jag har en sån fantastisk nyhet att berätta!! Det får vänta lite dock. Men sen, åh, det är så himla kul!! IIiih!

torsdag 28 oktober 2010

pang boom krasch

Idag börjar det. Nu smäller det. Nu jäklar, nu ska det tas tag i. Vad som ska itagas kanske jag berättar nångång. När jag lyckats. När det faktiskt är gjort. Trist att man aldrig blir färdig. Ständigt kämpandes. Aldrig nöjd. Alltid påväg mot annat.

Men idag börjar det. Och nog fasen ska det lyckas.



Förresten så saknar jag min mama och min papa och mina bröder och Therese och Sara och Carro och resten. Även fast jag är sämst kan ju ni höra av er ibland? ...Ey?

måndag 25 oktober 2010

vakna på fel sida

Igår glömde jag bort att både klippa och måla mina monsterklor på fingrarna. Inatt sov jag skitkasst och nu är jag trött och sjukt långsam. Idag är det dags för jobb och jag vill inte, vill inte, vill inte. Ikväll kanske det blir spelning med bandet vi träffade i Bournemouth. Imorrn blir det jobb igen.

Ge mig mer pengar och mer fritid och mer sömn! Dammit.

söndag 24 oktober 2010

tidskillnad och webbkamera


Det här är jag. Just precis nu för en minut sen efter att ha försökt ringa Caro på Skype ungefär sjutton gånger och blivit avbruten av en alldeles för seg dator varje gång. Efter att ha tvingat Chris att avinstallera sina program han använt för att plugga Linux denhär veckan. Efter att ha ringt Caro igen, med kameran redo och internetanslutningen på topp och en dator med nog med utrymme. Efter att ha hört telefonsignalen tuta i fem minuter utan svar. Efter att ha ringt igen och kommit på att det här med tidsskillnad betyder att det är sen kväll i Japan.
Godnatt Caro & Charre. Jag ska snart gå upp ur sängen och göra något vettigt med min söndag. Godmorgon.

onsdag 20 oktober 2010

Hospitality Action Ball 2010

Så, jag var medbjuden på bal i fredags. Inte hade jag en balklänning, men man får improvisera. Tjolöjt, här har ni några bilder!




vår HR director Katie och Rich, Purchasing Executive och vän med Scott & Chris


jag fick spela!


kalas!

tisdag 12 oktober 2010

det bästa jag vet: sova

Jag är tamigtusan trött jämt. Hela tiden, oberoende tid på dygnet eller aktivitet eller mängd sömn natten innan. Alltid lika trött. Chris säger att det enda jag vill göra är sova, från att jag kommer hem på eftermiddagen tills... ja, jag skulle kommit hem nästa eftermiddag, och det är nog sant. När det blir mörkt och trist och fuktigt och kallt och blåsigt, då gömmer jag mig helst under ett täcke och vill allra helst inte komma ut igen förrän det blir vår.

Jag minns att min papa skrev i min Mina Vänner bok när jag var liten. Jag skrattade åt honom när han skrev att hans favoritsysselsättning var att sova, och det värsta han visste var att vakna. Jag skrattade för jag var tio bast och hade energi som skulle räcka för att lysa upp en hel stad.

Nu förstår jag.

söndag 10 oktober 2010

svart katt - mörka hår, så att säga

Inte fasen vart det som på bilden, men efter ett par tvättar kanske det blir tjusigt. En får vänta och se, så att säga.

Nu är det söndag igen, och jag ser fram emot fredag, såklart. På fredag ska jag iväg på galej. Fint galej, tillochmed. Ni får vänta och se, så att säga, men då jag jag tamigtusan vara tjusig!

man kan försöka bli snygg



In the process - blir jag inte lika snygg som bruden på paketet blir jag besviken! Fortsättning följer...

torsdag 7 oktober 2010

self explanatory

Imorrn är det helg! Fantastiska helg!

...det var mest bara det. Natti natt.

onsdag 6 oktober 2010

det är trist att snooza själv

Det är så hemskt trist att somna själv på kvällarna. I kalla lakan under ett kallt tungt täcke, att vrida och vända men inte hitta någon arm att sova på för mina armar är inte lika sköna att vila huvudet på som hans.

Det är hemskt trist att vakna själv mitt i natten. Svårare att somna om när man vänder sig om och vill krypa närmre och hitta tryggheten och värmen under täcket men inser att det är tomt. Kallt på hans sida för han har inte legat där på hela natten.

Det är hemskt trist när alarmet går på morgonen och spelar någon låt av Melissa Horn och om inte det skulle vara nog för att få dagens dos av melankoli upptäcker man att det fortfarande är kallt brevid. Tomt under hans sida av täcket, och ingen att snooza brevid.

Det är hemskt trist att gå till jobbet och jobba hela långa kalla dagar när någon annan har semester. Svårt att koncentrera sig när man sovit själv. Hemskt trist att somna själv när någon annan har semester och är uppe hela natten.

Godmorgon, sa jag imorse. Godnatt, sa han och gick och la sig.